7 ting du skal bruge som rigtig business-man

Ser du dig selv som en rigtig business-man? Eller måske er du en mand, der har sin egen business, men der mangler stadig lige et par ting, før du kan kalde dig selv for en vaskeægte business-man? Der er lidt forskellige ting, som kan være gode at have, hvis man netop gerne vil være en seriøs business-man, der har styr på det hele. 

Hvis det er noget, du gerne vil lære lidt mere om, så kan du se med lige herunder, hvor du kan læse om 7 ting, du skal bruge, hvis du gerne vil være en rigtig business-man. Så se med her og få inspiration.

En lækker og ergonomisk kontorstol

Er man en rigtig business-man, så bruger man helt sikkert også en masse tid på en form for kontor, hvor man altså nok skal sidde stille i lang tid ad gangen. Til netop dette formål så er det både tjekket og rigtig godt for kroppen, hvis man også investerer i en luksus-kontorstol.

Når man netop har en masse arbejde, der foregår foran en computer, så er det nemlig ikke nok, at man bare har en ganske almindelig stol at sidde på. Man bliver nødt til at have en god kontorstol, som støtter kroppen optimalt - altså det, man også vil kalde en ergonomisk kontorstol.

Der findes heldigvis rigtig mange af den slags kontorstole, og så kunne man jo med fordel også finde en, som ser lidt smart ud, så den passer ind i den smarte business stil, man har kørende. Så tag et kig på det brede udvalg og den den helt perfekte stol til formålet.

Kreditkortholder - når man skal være lidt ekstra

Noget andet, som man også kan få brug for, er en kreditkortholder. Som business-man har man muligvis en masse forskellige kreditkort - både ens egne, personlige kort, men man har formentlig også nogle, som hører til virksomheden. Så for på en simpel måde at holde styr på alt dette kan det altså være en meget god ide at have en kreditkortholder, så man ikke skal gennemrode sin taske eller sine lommer hver gang, man skal have fat i et helt specifikt kreditkort - eller en anden form for kort.

Og derudover er der bare generelt noget tjekket og business agtigt over at have en kreditkortholder, så på en eller anden måde er det også en del af den samlede pakke som business-man.

Nogle flotte jakkesæt

Hvis man er en business-man, der også gerne vil køre business stilen fuldt ud, så skal man selvfølgelig også have rigtig godt styr på garderoben. Og den business stil, som de fleste nok vil genkende som business agtig, er selvfølgelig den, der indebærer, at man går i en form for jakkesæt. Så hvis man tit har møder og den slags og egentlig også bare generelt kan lide at have gjort noget ud af sig selv, så kan det være, at man skal ud og kigge på nogle ekstra jakkesæt til garderoben. 

Det kan både være nogle, som er smarte og simple og så også nogle jakkesæt, som måske er lidt ekstra. Det kan i hvert fald være meget smart at have den slags i sin garderobe, hvis man netop ved, at man tit skal til møder, hvor det er bedst også at have gjort lidt ud af sig selv eller i hvert fald se lidt seriøs og veloplagt ud. 

En god kaffemaskine

Når man netop er en business-man, så bruger man som nævnt meget tid på et kontor, hvor der skal klares ting på computeren og den slags. Og for at man kan være produktiv og veloplagt i disse arbejdstider, så kan det også være en ret god investering at få sig en god kaffemaskine. 

Hvis man har sit kontor i sit hjem, så har man måske allerede mulighed for at lave god kaffe, men det kan måske være en ide at udvide til måske en espressomaskine eller noget, der lige er lidt ud over det sædvanlige. På den måde kan man nemlig forkæle sig selv med god kaffe på sine nogle gange lange arbejdsdage. God kaffe er i hvert fald et must, når man arbejder hårdt i mange timer hver dag.

Computeren, der kan rumme det hele...

I disse tider er der typisk meget arbejde, der foregår på computeren, så som business-man er det selvfølgelig også vigtigt, at man har en god computer, som kan holde til alle de arbejdsopgaver, man skal udføre. 

For nogle skal det måske være en særlig computer, som kan håndtere nogle helt specifikke programmer, og for andre er det nok med en computer, som blot er hurtig og god til at holde på strøm og den slags. Så hvis man står i en situation, hvor man er begyndt at opleve lidt problemer med computeren, så kunne det måske være en ide at kigge på en, som er en smule bedre, og som kan er lidt hurtigere.

For når der er så meget arbejde på computeren, er det også vigtigt, at man har en, der er rigtig god. Så ud og kigge på en ny, hvis det ikke er tilfældet.

... og en smart computertaske

Når man har helt styr på computersituationen, så er det selvfølgelig også yderst nødvendigt med en smart computertaske eller en form for computeretui, som naturligvis kan beskytte computeren og gøre det nemt at have den med på farten, hvis man netop tit render rundt til møder og den slags. 

Der findes en masse smarte computertasker, som selvfølgelig først og fremmest gør det muligt at rumme computeren på en sikker måde, men som derudover også giver plads til lidt ekstra dokumenter, en notesbog, en kuglepen og hvad man nu ellers kunne få brug for at have med sig rundt.

Men hvis man allerede har en smart taske eller rygsæk, så kan man også bare finde et lækkert computeretui, som beskytter computeren for hvad der nu kunne ske. Så ud og kig efter en form for beskyttelse til computeren, som gør, at man aldrig skal være nervøs for at have den med på farten.

En pause i ny og næ

Når man har styr på en masse af de praktiske og materielle ting i forhold til at være business-man, så er det selvfølgelig også til sidst vigtigt at nævne, at man også skal huske sig selv på at tage de tiltrængte pauser i ny og næ. 

Man kan godt blive så grebet af sit arbejde og alt det, der følger med, at man nogle gange glemmer at passe på sig selv og bruge tid med de folk, man holder meget af. Så det sidste, man skal bruge som business-man, er selvfølgelig en god fornemmelse for ens prioriterer, så man selvfølgelig passer sit arbejde, samtidig med at man også passer på sig selv og gør nogle af de ikke-arbejdsrelaterede ting, som man nyder at gøre.

Menu
Top